TEMPLARI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TEMPLARI

Templari-forum

You are not connected. Please login or register

novo naselje

4 posters

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1novo naselje Empty novo naselje sri lip 17, 2009 7:39 pm

bati CRO

evo jedno pitanje na ovu temu....
gdje je bolje izgradit novo naselje???
blize prvom ili nesto dalje gdje su igraci
manje razvijeni??

2novo naselje Empty Re: novo naselje čet lip 18, 2009 7:15 am

snake

snake

...eto da ti ponudim svoje skromno mišljenje ovako uz kavicu...
ako se nisi odlučio za neki crop 15 za drugo naselje onda ti je po meni naj pametnije izgradit ga blizu glavnog grada brži će ti bit razvoj a posle bar još 2-3 kraj GG...ja osobno volim gradit naselja oko glavnog grada na poljima 6 koje su oslobodili neaktivni igrači Smile) no ako se ipak odlučiš za crop 15 nek ti ne bude dalje od 1h trgovcima al onda u cropu odmah dizat rezu i novo naselje kraj njega radi suporta...
Igra traje dugo tako da po meni ne treba žurit sa cropom osim ako nisi pljačkaš tjedna Smile)) aj....

3novo naselje Empty Re: novo naselje čet lip 18, 2009 1:28 pm

Smith&Wesson

bati CRO je napisao/la:evo jedno pitanje na ovu temu....
gdje je bolje izgradit novo naselje???
blize prvom ili nesto dalje gdje su igraci
manje razvijeni??

to ti ovisi o tvome načinu igre
ako si velik pljačkaš (znači da ti satna proizvodnja ne čini više od 20% tvojih dobivanja) onda ti je pametnije nači neko mjesto gdje nema konkurencije (tj. gdje su slabiji igrači) i gdje možeš bez problema pljačkati
ako bi tako i išao onda moraš se dosta udaljiti od glavnog grada a to znaći više vremena tvojim trgovcima da dođu do drugog grada ali to ti nebi trebao biti problem ako ionako pljačkaš na tone resa

a ako si deff igrač onda nađi neki crop (9 ili 15 kako želiš)u blizini i tamo smjesti većinu svojih gradova kao suport cropu

to je moje mišljenje

4novo naselje Empty Re: novo naselje čet lip 18, 2009 6:38 pm

scull

pogledaj gdje ljudima istice zastita za otprilike dva dana, tamo uzmi 15-crop i pripremi 20-ak off jedinica nece ti uzvracat napade jer ih je strah 1-og grada stoga ti je uspjeh zajamcen, al onda shvati da ces danonocno morat visjet na travianu jer onda ide samo pljacka i vojska, zaboravi na razvijanje resursa, prije provjeri da nemas u blizini isto ambicioznog igraca koji bi te mogao omesti i uzimat resurse s tvojih farmi. najbolje ti je da si nadjes duala za takvu igru, ukoliko zelis drugacije radi drugo selo odmah do i uzmi si jedno drvo vise a zeljezo manje, s trecim selom napravis obrnuto drvo-zeljezo, a 15crop ce doci s vremenom za sad ti ne treba jer nema toliko sirovina da ne bi imao gdje radit vojsku.

to je moje misljenje, al dobro razmisli jer to odlucuje daljnji tijek tvoje igre. scratch scratch scratch

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]