TEMPLARI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TEMPLARI

Templari-forum

You are not connected. Please login or register

Siterstvo-trebam/mogu biti

+3
Smith&Wesson
forest
Admin
7 posters

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1Siterstvo-trebam/mogu biti Empty Siterstvo-trebam/mogu biti pon lip 08, 2009 9:12 pm

Admin

Admin
Admin

ovdje pisite trebate li sitera...

https://templari.forumhr.com

2Siterstvo-trebam/mogu biti Empty sitter čet lip 11, 2009 7:51 pm

forest

novi sam u ovom savezu i tražim sittere , isto tako sam slobodan ako nekoga treba sittati , pozz

3Siterstvo-trebam/mogu biti Empty Re: Siterstvo-trebam/mogu biti čet lip 11, 2009 8:29 pm

Smith&Wesson

forest je napisao/la:novi sam u ovom savezu i tražim sittere , isto tako sam slobodan ako nekoga treba sittati , pozz

i ja trebam sitera ili dva
forest ako si slobodan možemo se međusobno sitat

4Siterstvo-trebam/mogu biti Empty Re: Siterstvo-trebam/mogu biti pon lip 15, 2009 1:55 pm

ZorroCRO

ZorroCRO

treba mi sitter za ovaj produženi vikend, od petka popodne, do utorka ujutro.
Ne bi trebalo biti problema, jer me niko ne napada.
Može li netko?

5Siterstvo-trebam/mogu biti Empty tražim sittera uto srp 07, 2009 5:10 pm

marex

marex

nemam sittera i nisam nikom sitter pa ako ima zainteresiranih nek se jave.diskrecija zajamčena. pirat

6Siterstvo-trebam/mogu biti Empty Re: Siterstvo-trebam/mogu biti sri srp 08, 2009 8:37 am

ZorroCRO

ZorroCRO

Meni će trebati sitter u 8. mjesecu. Godišnji...

7Siterstvo-trebam/mogu biti Empty hrx uto srp 14, 2009 7:43 pm

Nubiru

tražim duala za hrx, imam dva računa teutonce i rimljane pa ako ima zainteresiranih javite se porukom na hr3

8Siterstvo-trebam/mogu biti Empty Re: Siterstvo-trebam/mogu biti sri srp 22, 2009 3:22 am

Rogers

Evo recimo da je ovo pitanje vezano uz igru: jel vi posjecujete ovaj forum, di je onaj jednostavan zeleni (forum), i di se tu mogu pisat gluposti scratch

9Siterstvo-trebam/mogu biti Empty Re: Siterstvo-trebam/mogu biti ned kol 02, 2009 10:11 pm

Rogers

ja bi trebo sitera, ak ima ko slobodan
slon - elephant

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]